PIZZASTEEN & BROODBAKSTEEN - SHOP
|
PIZZA SNIJDEN
Vanzelfsprekend kan je een pizza met mes en vork "te lijf gaan".
In land van herkomst Italiƫ is deze methode echter ongebruikelijk.
De meerderheid van de Italiaanse pizzaliefhebbers geven er de voorkeur aan,
de pizza in zes punten te delen en deze dan "uit de hand" te eten.
Dat is vooral handig, wanneer men voor meerdere eters verschillende pizza's gebakken heeft
en iedereen van elke pizza een punt wil proeven.
Maar, hoe snij je een pizza
zonder er dat een "slachtveld" op het bord ontstaat en het beleg alle kanten op "glijdt" ?
U hebt toch vast ook wel eens meegemaakt, dat het niet bepaald een leuke ervaring is,
om een heerlijke pizza met een mes op het serveerbord klein te snijden !
Een hulpmiddel, al veel beter dan een mes,
is de alom bekende pizzasnijder
met een snijwiel, welke ook wij in deze shop
op de bestelpagina aanbieden.
Maar een resultaat
waarmee je 100 procent tevreden bent,
brengt deze pizzasnijder ook niet altijd.
Soms, vooral bij salami- of hambeleg,
verschuift deze toch een beetje en zien de pizzapunten er onsmakelijk uit.
Uitkomst brengt :
DE PIZZASCHAAR
Waarom ?
De PIZZASCHAAR zorgt
voor probleemloos snijden !
Bakblikken met teflonlaag worden niet beschadigd.
Het gebruik is kinderspel ....
- ook voor linkshandige - !
Het beleg glijdt niet weg !
Een fantastische uitvinding !
Het juiste gebruik van de PIZZASCHAAR
Het is heel simpel, het komt op de "duim" aan ! -- De foto laat zonder woorden zien,
hoe de duim de schaar leidt en met weinig druk eenvoudig de heerlijke lekkernij in punten verdeelt.
Bij een knapperige of dikkere pizza eenvoudig met de andere hand de druk van de duim
op het snijhandvat een beetje ondersteunen.
Probeert u het toch gewoon meteen uit. -- Het is kinderspel !
Tip: Oefen met een snee brood !
VRAGEN ??